TIPS: Efter massage

HUSK VANDET

Væskeunderskud efter en behandling kan give hovedpine, svimmelhed og kvalme, og derfor er det vigtigt, at du husker at drikke vand. Jo længere tids massage eller jo dybere massage du har fået, des mere vand skal der til.

 

Dermed får du renset ud i kroppen. Bemærk at du ofte kan se effekten af massagen næste gang du er på toilettet – affaldsstofferne kommer ud via urinen.

 

Mange oplever en meget kraftig reaktion, specielt efter første behandling. Reaktionerne er for eksampel hyppigere vandladning og afføring, luft i maven, tilstoppet næse og træthed. Det er kroppens måde at restituere sig på. Reaktionen aftager hurtigt igen.

TILSTOPPET NÆSE

Når du får massage, vil næsen ofte stoppe til undervejs. Det er gode tegn – i hvert fald for en massør, for så har kroppen haft brug for massage og affaldsstoffer mm. er frigivet undervejs i massagen. Vi reagerer ikke alle ens – affaldsstoffer kan sagtens frigives, uden at næsen stopper til. Vi oplever at 75% af klienterne får tilstoppet næse undervejs.

 

Efter behandlingen er det i øvrigt vigtigt, at holde gang i de masserede muskler med stræk og bevægelse, så musklerne ”husker”, at de er blevet mere smidige. Det er en del af formålet med massagen.

160.000km

langt er vores kredsløb

600+

muskler har vi i kroppen

80 millioner

røde blodlegemer dør hvert min.

100m2

er vores lunger

ADRESSE:

Peter Bangs Vej 1 - indgang 5D, 200 Frederiksberg

Mulighed for massage på Sluseholmen: Ben Websters Vej 68, 2450 København SV

 

Telefon: 50 72 78 40 (Michael)

Email: mail@musculuscare.dk

ÅBNINGSTIDER:

Mandag til fredag - 7 til 21

Lørdag - 8 til 14

 

Søndag og øvrige tider efter aftale

Copyright @ All Rights Reserved

Del os på: