Virksomhedsaftale

FOR VIRKSOMHEDEN

 

Massage på arbejdspladsen bliver mere og mere almindeligt. Fordelene er åbenlyse: større trivsel i medarbejdergruppen, fysisk velvære giver mindre sygdom, og massage forebygger og helbreder skader. Den slags kan mærkes på bundlinjen!

 

Firmamassage betaler sig

Fysiurgisk massage kan give et værdifuldt bidrag til at komme en del af sygefraværet til livs. Det gælder både virksomheder, hvor der er ensformigt og gentagende fysisk arbejde, men også på virksomheder, hvor medarbejderne sidder på kontoret uden større fysisk aktivitet - musearm er ikke opfundet som begreb uden grund! Om du er tandlæge, sekretær, lagerarbejder eller direktør - nakke, skulder og lænd er udsat i alle type jobs.

 

Vi tilbyder forskellige ordninger

  • Medarbejderne betaler fuld pris direkte til Musculus Care ved behandlingen
  • Bruttolønsaftale, hvor medarbejderne trækkes i lønnen (laves tillæg til ansættelsesaftalen) – og vi sender faktura til firmaet.
  • Firmaet betaler en del af massagen – resten betales af medarbejderne selv – evt. via bruttolønsaftale
  • Firmaet betaler hele massagen

 

Gør det gratis, 100% medarbejderbetalt eller med tilskud

Som virksomhed kan du tilbyde medarbejderne skattefri massage - både i og uden for arbejdstiden. Det er en betingelse fra SKATs side, at der er tale om behandling eller forebyggelse af en arbejdsbetinget skade. Da der er tale om fysiurgisk massage vil det altid have behandlende karakterer.

 

Læs mere her på SKATs hjemmeside

 

Om bruttolønsaftale

Det er godkendt af SKAT, at der laves ordning med nedgang i bruttolønnen. Der skal være tale om fast nedgang i lønnen hver måned for et antal planlagte behandlinger fx 2 pr. måned. Lønnedgangen skal være der, selv om der kun foretages 1 behandling fx pga. ferie.

 

Se mere på SKATs hjemmeside for generel omtale af bruttolønsaftale her

 

Hvad kræver det?

  • Vi aftaler en fast dag, hvor vi kommer ud
  • At I stiller et lokale til rådighed
  • At medarbejderen kan gå fra sit arbejde i 30 eller 60 min.
  • Eller at massagen foregår hos os (en i eller uden for arbejdstiden). Læs om vores steder her

 

Hvad koster det?

Det koster 180 kr. for 30 min. massage (25 min. + tid til omklædning).

 

Medarbejderen medbringer selv lagen og håndklæde. Vi kan også sørge for det - det koster 10 kr.

 

Kørsel og køretid er altid indeholdt i priserne, hvis der er 6 medarbejdere eller mere og virksomheden ligger i en radius af 15 km. fra vores primære adresse.

FOR MEDARBEJDEREN

 

Måske har du prøvet at vågne op om morgenen og have hovedpine... det bliver en lang dag!

 

Måske du også har prøvet at være øm eller have ondt et sted i kroppen (klassisk nakken, skuldre og lænd).

 

Det går nok væk...

De fleste kender til at være øm, og de fleste tænker også "det er nok væk i morgen". Det er det som regel også, men vi er en del, der kan gå med den slags i flere uger og tænke "det går nok", eller "åh ja, en dag skal jeg vist lige have kigget på det".

 

Er du den type, kommer du nok først til behandling, når det gør så ondt, at der ikke er noge vej uden om - der skal opsøges en kiropraktor, fysioterapeut, massør eller lign. Og så koster det! Det kræver en del behandlinger, din mobilitet i kroppen vil være nedsat, og du kan arbejde mindre effektivt.

 

Alt det ved du godt - og du ved også, at det er sund fornuft at søge hjælp, når kroppen sender signaler om, at den er lidt i knæ pt. Spørgsmålet er bare, hvornår du skal gøre noget ved det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forebyggelse er bedre end helbredelse - og du ved det!

At gøre noget ved ømme muskler, er en god idé. Får du ikke løsnet op i musklerne i lænden og kropsholdningen ikke rettet op, kan du få varig rygskade, som du skal bøvle i lang tid fremover. Og får du fx ikke behandlet et trælår, kan det give arvæv, som gir permanent skade.

 

Har du haft ømme muskler over en periode på mere end en uge, er det en rigtig god idé, at søge profession hjælp. Det behøver ikke at kræve mange behandlinger og dermed ikke koste en masse. Til gengæld lover vi, at du får større livskvalitet!

 

Få det igennem arbejdet

Det er både i din og virksomhedens interesse, at du får den rette behandling. Vi samarbejder med en række fagspecialister inden for sundhed - fx kiropraktorer, fysioterapeuter, ostepater, ergoterapeuter, sygeplejersker osv.

 

Vi kommer gerne ud og giver en gratis omgang massage - så er vi i gang, og du kan mærke, om det er noget for dig.

 

Kontakt os for flere informationer - udfyld formularen nedenfor, eller ring til os på 26 80 45 50 (Thomas) eller 50 72 78 40 (Michael)

 

 

 

FAQ OM FIRMAAFTALER.

Kan jeg betale med kort?

Du kan betale med MobilePay, kontant og på faktura

 

Afbestilling

Ved afbestilling mindre end 24 timer før, opkræves der fuld betaling.

 

Hvad skal jeg have med og hvordan foregår det?

Ved firmaaftaler sørger for du håndklæder og lagen (vi kan sagtens tage det med, så koster behandligen 10 kr. ekstra).

 

Når vi mødes, starter vi med at spørge til dig og dit helbred, samt hvad du forventer at få ud af behandlingen, og om du fx har erfaring med massage fra tidligere. Vi fortæller om din kommende behandling, samt hvordan vi arbejder. Når vi kommer til massagen klæder du dig af, mens massøren går ud og vasker hænder.

 

Du beholder dit undertøj på. Vi masserer på huden og skal have adgang til de dele, der skal masseres. Når du er klar på briksen kommer massøren og sørger for ordentlig afdækning af den del af kroppen, der ikke skal masseres. Dermed kommer du ikke til at fryse undervejs - og skulle det blive koldt, har vi flere håndklæder og lune tæpper.

Undervejs fortæller vi dig, hvad vi gør - så du ikke bliver forskrækket over en kold hånd på ryggen. Vi modtager selv, og har igennem årene modtaget meget massage, og kender hvor 'underligt' det kan være at ligge på maven med hovedet i hovedstøtten og tænke "gad vide hvad han laver". Spørg os, hvis du er i tvivl om behandlingen, metoderne osv.

 

RESERVATIONER

 

Hvordan reserverer jeg?

Du kan ringe, sms eller bruge kontaktformularen. Vi vender tilbage samme dag, hvis det er i hverdagen - og har vi kunder, sker det mellem behandlingerne, hvis vi kan nå det

mail@musuluscure.dk eller 26 80 45 50 (Thomas) - 50 72 78 40 (Michael).

KONTAKT OS

 
 
 
 
E-mail
Telefonopkald
Sms
 

ADRESSE:

Peter Bangs Vej 1 - indgang 5D, 200 Frederiksberg

Mulighed for massage på Sluseholmen: Ben Websters Vej 68, 2450 København SV

 

Telefon: 50 72 78 40 (Michael)

Email: mail@musculuscare.dk

ÅBNINGSTIDER:

Mandag til fredag - 7 til 21

Lørdag - 8 til 14

 

Søndag og øvrige tider efter aftale

Copyright @ All Rights Reserved

Del os på: